Automatickú registráciu na fóre sme vypli z dôvodu prevencie pred napádaním AI robotmi…
… ale máme dobrú správu. TU môžete požiadať admina o ČLENSTVO VO FÓRE
Na túto loď som natrafil na Aukre a bola za veľmi výhodnú cenu od jednej milej pani z Prahy. Môžem povedať, že poštovné bolo iba o niečo nižšie ako stála samotná loď. Ako som zistil tak táto loď je ešte z čias Sovietskeho zväzu a niektoré diely na nej chýbajú. V dnešnej dobe nebude problém 3D tlačou vyrobiť repliky a budem sa snažiť jej prinavrátiť čo najvernejší vzhľad. Vnútro bolo osadené dvomi motormi IGLA a podpísal sa na nich zub času. Motory osadím nové ako aj stevenky. Zatiaľ prikladám zopár fotiek...

Pekná lodička. Keď bude hotová, rád sa prídem pozrieť, ako pláva.
ešte jedna zaujímavá obrázková galéria rovnakej lode: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2791854-Soviet-Salamander-Fire-Fighter-Boat
Včera som Salamndru odstrojil, umyl v jarovej vode a nachystal na lak. Zadná striekačka s podstavcom nešla odlepiť a tak som ju zamaskoval. Trup a paluba boli navzájom hzaistené iba gumeným profilom. Polovice sa dajú k sebe a gumený profil ich obopne. Cez víkend obe časti dostanú najprv primer a následne bielu farbu.